Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΤΑ REPTILS, ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Για τούς αναγνώστες που ξέρουν ή νομίζουν ότι ξέρουν ποια ήταν, έως τώρα, τα αληθινά αφεντικά της γαίας τουλάχιστον στα τελευταία 13000 χρόνια. Δικαιώνονται ξένοι συγγραφείς όπως ο David Icke και ντόπιοι Έλληνες. Καιρός είναι να ξαναγραφεί η ιστορία!
Το σοκ θα είναι μεγάλο!

Θέμα: Ρεπτοηδή ντυμένη σε ανθρώπινη σάρκα ή σώμα κυβερνούσαν έως τώρα την ανθρωπότητα.
The Reptilian 13 Family Members are ShapeShifting negative Elohim Annunaki, with altered DNA which is programmed for killing and degenerate sex and animal desires
http://www.galactcroundtable.com/profiles/blogs/the-reptilian-13-family
και
Θέμα: Να, ποιός κάνει κοντρόλ αν πήγαν όλα καλά?
The Reptilian Terradactyl ShapeShifter Cheney Came to View the Kill after 9/11
http://www.welcomthelight.com/2010/03/the-reptilian-terradactyl-shapeshifter-cheney-came-to-view-the-kill-after-911/

Θέμα: Clones and Holograms
Πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι οι πολιτικοί τις γαίας είναι αφθεντικοί άνθρωποι όπως εγώ και εσύ. Λάθος μέγιστο, το 80% απο κάποιο επίπεδο και άνω είναι κλώνοι ή ολογράμματα. Η μεταβίβαση της ψυχής σε άλλο σκεύος - όπως στη ταινία AVATAR - ειναι ρουτινα και σημερινή πραγματικότητα. Γείνεται σε 8 λεπτά της ώρας. Οι περισσότεροι άνθρωποι αρνούνται να το πιστέψουν διότι δεν ξέρουν τα αφεντικά και τη τεχνολογία τους όπως και δεν γνωρίζουν τη πραγματική ιστορία των κρατών και γενικά της γαίας. Και απο που να τη ξέρουν, αφού την ιστορία την έγραψαν οι νικητές(οι ρεπτοηδή NEFELIM). Ο άνθρωπος προτιμά να ζεί στο όνειρο της αυταπάτης που του προσφέρει καθημερινώς στο πιάτω η MATRIX.
http://www.grt-intel.com/c-d_topics/clones.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου