Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Πέθανε ο Γιάννης Φουράκης!



Πέθανε ο Γιάννης Φουράκης!

Μόλις πριν από λίγο ενημερώθηκα ότι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, ο συγγραφέας Γιάννης Φουράκης, σε κλινική της Κυψέλης όπου νοσηλευόταν.
Είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια τη θλίψη μου, καθώς ο Γιάννης ήταν φίλος πολλά χρόνια- πριν ακόμη μπει στη ζωή μου και στις τηλεοπτικές οθόνες η εκπομπή "Οι Πύλες του Ανεξήγητου"!

Μαχητής και ονειροπόλος, πιστός και αφοσιωμένος στην αναζήτηση της αλήθειας, ένας άνθρωπος με σοφία και γνώση που συχνά αδυνατούσα να αντιληφθώ σε όλο της το μεγαλείο!

Ολοι οι συνεργάτες των "Πυλών" τον θεωρούσαμε μέλος της ομάδας μας, αφού δεν υπήρχε περίπτωση να ζητήσουμε τη βοήθειά του και να μας την αρνηθεί! Αλλά και οι φίλοι της εκπομπής, ζητούσαν με τηλεφωνήματα και email την παρουσία του σε δεκάδες θέματα που τα αποκαλούσαν χαριτολογώντας "φουράκεια": η ομάδα Ε, τα παιδιά Indigo, τα παιδιά του '83, ήταν μόνο μερικά από αυτά!
Θα επανέλθουμε σύντομα με ένα αφιέρωμα- ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του! Για την ώρα, καλό ταξίδι Γιάννη και καλή συνέχεια στις αναζητήσεις σου!

Κώστας Χαρδαβέλλας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου