Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

«Για να επιτύχουν την παγκόσμια κυριαρχία, τους είναι αναγκαία η ηλεκτρονική διακυβέρνηση"

Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τρικόρφου Φωκίδας, Αρχιμ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης με επιστολή του προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και προς όλους τους Αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος, ταπεινά αναφέρεται στην κάρτα του πολίτη και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τι στόχους έχουν όσοι θέλουν να επιβάλουν τα νέα αυτά συστήματα στην Ελλάδα και με ποίους τρόπους θα τα εφαρμόσουν. Ενδιαφέρουσα επιστολή την οποία πρέπει όλοι να την προσέξουμε και γι’ αυτό την δημοσιεύουμε αυτούσια.
Η επιστολή έχει ως εξής:
Ο Μεσσίας έρχεται!
Η Παλαιά Διαθήκη δια του στόματος των Αγίων Προφητών φωνάζει προς όλη την οικουμένη και προς τον λαό του Ισραήλ, ότι ο Μεσσίας και Λυτρωτής του κόσμου έρχεται!
Ο αναμενόμενος των εθνών έρχεται! Ο Σωτήρας του κόσμου έρχεται! Ο νέος Βασιλεύς του Ισραήλ έρχεται!
Οι προφήτες με κάθε λεπτομέρεια μας περιγράφουν τον ερχόμενον Μεσσία.
Ο Μεσσίας ήλθε!
Η Καινή Διαθήκη βροντοφωνάζει ότι ο Μεσσίας ήλθε! Το Φως ήλθε στον κόσμο! Αλλά οι άνθρωποι αγάπησαν μάλλον το σκότος. Ο Λυτρωτής και Σωτήρας ήλθε, αλλά ο άνθρωπος προτίμησε να ζει στα δεσμά της φυλακής του και στο σκοτάδι της ψυχής του. Για εμάς όμως που δεχθήκαμε τον Ιησού η τον Εμμανουήλ ως τον Χριστό του Κυρίου, αναγνωρίζουμε Αυτόν ως Μεσσία, Λυτρωτή και Σωτήρα του ανθρωπίνου Γένους, Θεόν αληθινόν εκ Θεού αληθινού.
Έρχεται πάλιν μετά δόξης!
Όσοι Τον δεχθήκαμε ως Μεσσία, τον Υιόν της Παρθένου, αναμένομεν Αυτόν και πάλιν ερχόμενον μετά δόξης κρίναι ζώντας και νεκρούς.
Κάποιοι δεν Τον δέχθηκαν...
Υπάρχουν όμως κάποιοι που δεν πίστεψαν ότι στον Κύριό μας εκπληρώθησαν οι προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης, είναι όλοι αυτοί που ονειρεύτηκαν τον Κύριο της δόξης ως επίγειο βασιλέα της γης και έτσι ακόμη τον αναμένουν. Θεωρούν ότι οι προφητείες δεν εκπληρώθηκαν ακόμη και ζουν και εργάζονται καθημερινά δια την εκπλήρωσή τους.
Ήδη κάποιοι εξ αυτών που δεν δέχθηκαν τον Ιησού ως Χριστόν του Κυρίου, μέσω σκοτεινών διαδρόμων επέτυχαν να ανέβουν οικονομικά πολύ ψηλά και σήμερα 10 περίπου άνθρωποι εξ αυτών κατευθύνουν δυστυχώς τις τύχες όλων των λαών και των εθνών.
Τελευταία συχνά ακούμε να γίνεται δι᾽ αυτούς αναφορά στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Τους αποκαλούν άλλοτε «παγκόσμιους τραπεζίτες», άλλοτε «κερδοσκόπους»
η «αγορές» και νομίζω ότι όλοι κατανοούμε το ποιοί είναι οι κύριοι αυτοί.
Πέτυχαν λοιπόν όλοι οι ανωτέρω κύριοι να είναι οι δανειστές όλων των κρατών και όλων των εθνών με μία και μόνη σκοπιμότητα: Την υποταγή και τον οικονομικό έλεγχο των πάντων, ώστε να αναγκάσουν τους λαούς και πάντα τα έθνη να δεχθούν τον δικό τους Μεσσία, ως τον μόνο και αληθινό λυτρωτή και σωτήρα του κόσμου.
Δια να επιτύχουν δε αυτή την παγκόσμια κυριαρχία και την επιβολή του νέου Μεσσία, τους είναι αναγκαία η ηλεκτρονική διακυβέρνησις των κρατών και ένα νέο ηλεκτρονικό οικονομικό σύστημα, ώστε αφ᾽ ενός μεν να παρακολουθούνται οι αντιδρώντες, αφ᾽ ετέρου να ελέγχονται οι πάντες. Δια να επιβάλλουν δε τον Μεσσία τους, ως λέγει η Αγία Γραφή, θα κινηθούν «εν πάση απάτη... και τέρασι ψεύδους». Δι᾽ αυτό και ο Απόστολος Παύλος καλεί τους πάντες λέγοντάς τους «Βλέπετε μη τις υμάς πλανήση κατά μηδένα τρόπον».
Άρα δια να μην ξεγελαστούμε και πλανηθούμε πρέπει να έχουμε συνεχώς τεταμένη την προσοχή μας και τα μάτια μας ανοιχτά, διότι ο πλάνος θα προσπαθήσει να εξαπατήσει και να ξεγελάσει ακόμη και τους εκλεκτούς, δηλαδή την ιεραρχία και τον πιστό λαό.
Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην πατρίδα μας και σε όλο τον πλανήτη έχουν σχέση με την οικονομική κρίση, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και με τον ερχομό κάποιου νέου Μεσσία ως φυσικού προσώπου και όχι ως συστήματος;
Μακαριώτατε,
Σκεφθήκατε αν τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην πατρίδα μας, δηλαδή εάν τα δημοσιονομικά και όλα τα νέα οικονομικά μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνησή μας, αλλά και οι κυβερνήσεις των άλλων κρατών, σκεφθήκατε εάν έχουν σχέση με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση των ανθρώπων, την κάρτα του πολίτη, το μικροτσίπ και τον Μεσσία;
Ένας ταπεινός ιερομόναχος που έζησε κοντά στον Γέροντα Παΐσιο, από το 1996 μέσα από τα βιβλία του «Σκεύος εκλογής» και «Στη Δύση της ελευθερίας μας» μας προειδοποιούσε.
Μακαριώτατε,
Σας μεταφέρω αυτούσια αποσπάσματα του αγιορείτη ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου από το βιβλίο του «Σκεύος εκλογής» σελ. 421, που κυκλοφόρησε το 1996. Διαβάζοντας σήμερα και πάλι κάποιος τα κείμενα που θα αναφέρω, νομίζει κανείς ότι διαβάζει το σημερινό Τύπο του 2010. Κι όμως τα όσα ακολουθούν γράφτηκαν το 1996.
«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος,τόσο μεγάλο που,  όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε· με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. Και τι θα πετύχουν με αυτό; Ακούστε· Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα. Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν· για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις.
Αδελφοί, μας εξαπατούν με τερατώδη ψέμματα. Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά οικονομικά μέτρα κι αν λάβουν να ξεχρεώσουμε το χρέος μας αυτό. Γιατί δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους η ύπαρξη μιας εύρωστης οικονομικά Ελλάδας. Τι κάνουν λοιπόν; Ενώ βρισκόμαστε σε οικονομικό χάος και δεν μπορούμε ούτε τους τρέχοντας τόκους του χρέους να πληρώσουμε, δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές μας χώρες έτσι ώστε, φοβούμενοι από τις απειλές τους να ξοδεύουμε τρισεκατομμύρια δραχμές για την αγορά πολεμικών αεροπλάνων, πλοίων κτλ. Ακούμε συνεχώς για θερμά επεισόδια, αμφισβητούνται τα σύνορά μας, τα νησιά μας..... Με όλα αυτά μας αποπροσανατολίζουν για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να μπουν στο σπίτι μας..... Να γνωρίζετε ότι θα ασκήσουν πιέσεις με πολλούς τρόπους, ιδιαίτερα στους πολιτικούς μας άρχοντες..... Εμείς όμως ας μη βλέπουμε τους δικούς μας πολιτικούς, αλλά αυτούς που τους τα επιβάλλουν από το παρασκήνιο με τη βία, ύπουλα και εξαπατώντας τους».
Στη σελίδα 417 του αυτού βιβλίου διαβάζουμε: «...... Η μέθοδος που χρησιμοποιούν περιλαμβάνει την υπονόμευση του οικονομικού συστήματος κάθε χώρας, την οικονομική καταπίεση και εξαθλίωση των πολιτών και τη φαινομενική ανάγκη της υποταγής στο παγκόσμιο ηλεκτρονικό οικονομικό σύστημα, σαν μόνου ικανού να δώσει λύση στα προβλήματα αυτά· με το σύστημα αυτό εκτός από τον οικονομικό έλεγχο καταργείται το απόρρητο και η προσωπική ελευθερία, αφού είναι δυνατόν να έχει πρόσβαση η Παγκόσμια Τράπεζα Πληροφοριών στις Βρυξέλλες στον ηλεκτρονικό φάκελλο οποιουδήποτε πολίτη και όπως γράφει ο Γέροντας Παΐσιος «κι ενώ τα σημεία φαίνονται ξεκάθαρα το θηρίο στις Βρυξέλλες με το 666, έχει σχεδόν ρουφήξει όλα τα κράτη στο κομπιούτερ». Πρέπει να κατανοήσουμε το ποιός είναι ο απώτερος στόχος του οποίου την επίτευξη διαδοχικά (λόγω φόβου αντιδράσεων)μεθοδεύουν οι επίδοξοι κυβερνήτες της οικουμένης και ο διάδοχός τους Αντίχριστος· αυτός «και λόγους προς τον Ύψιστον λαλήσει και τους αγίους Υψίστου παλαιώσει και υπονοήσει του αλλοιώσαι καιρούς και νόμον».
Μακαριώτατε,
Απίστευτα και όμως αληθινά τα όσα αναφέρει από το 1996 ο ταπεινός αγιορείτης ιερομόναχος π. Χριστόδουλος Αγγελόγλου, ο οποίος προ 14 ετών μας προμήνυσε τα τεκταινόμενα που ζούμε σήμερα, το 2010, στη χώρα μας και σε όλον τον κόσμο.
Ουδείς θα μας ζητήσει να αρνηθούμε το Χριστό, την ορθόδοξη πίστη μας και την Εκκλησία μας.
Η  Αγία Γραφή, Παλαιά και Καινή Διαθήκη, πρέπει να προσέξουμε ότι ουδαμού αναφέρει ότι θα μας ζητήσουν να αρνηθούμε την πίστη μας η τον Χριστό μας, όταν έλθει η ώρα του χαράγματος επί των ανθρώπων στο δεξί τους χέρι η στο μέτωπο, όπως λέγει η Αποκάλυψη. Ούτε θα ζητηθεί άρνηση της πίστεώς μας σε οποιοδήποτε προστάδιο του χαράγματος.
Ξεκάθαρα η Καινή Διαθήκη, απλά μας αναφέρει ότι μαζί με όλα τα άλλα σημεία (ίδρυσις κράτους του Ισραήλ, ανέγερση ναού Σολομώντος κτλ.) που θα προηγηθούν του ερχομού του δήθεν Μεσσία και σωτήρα του κόσμου, ότι ένα ακόμη από αυτά τα σημεία που θα προηγηθούν θα είναι και η αλλαγή του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.
Και δια να καταλάβουμε ακριβώς και να μην ξεγελασθούμε, δια το ποιό θα είναι αυτό το νέο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα (διότι ανά τους αιώνες έχει αλλάξει αρκετές φορές) μας δίδει ένα χαρακτηριστικό του, μας λέγει ότι αυτό το νέο οικονομικό σύστημα θα λειτουργεί με ένα νούμερο που θα αποτελεί και το όνομα του Αντιχρίστου.
Το δε νούμερο αυτό πάλι μας λέγει ποιό θα είναι, αναφέροντάς μας τον αριθμό 666. Άρα, οποιοδήποτε άλλο οικονομικό σύστημα που δεν θα έχει τον αριθμό 666 δεν θα αφορά τους χριστιανούς.
Θα λέγαμε λοιπόν ότι προδρομικά σημεία της εμφανίσεως του Αντιχρίστου είναι
α) Η επανίδρυσις του Κράτους του Ισραήλ.
β) Η αλλαγή του οικονομικού συναλλαγής των ανθρώπων και η χρήσις σε αυτό του αριθμού 666. Οι δε οικονομικές συναλλαγές θα γίνονται με το χέρι η το μέτωπο.
γ) Η εμφάνιση των δύο προφητών Ενώχ και Ηλία.
δ) Η ανέγερσις ξανά του ναού του Σολομώντα.
Όταν δείτε, λέει η Αγία Γραφή να γίνονται όλα αυτά τα σημάδια στην ανθρωπότητα τότε πλησιάζει ο καιρός της εμφανίσεως του Αντιχρίστου.
Το δεύτερο σημείο που αναφέρεται στην αλλαγή του οικονομικού τρόπου συναλλαγής των ανθρώπων και που θα γίνεται, ως λέγει η Γραφή, με το δεξί χέρι η με το μέτωπο, και θα έχει ως χαρακτηριστικό «κλειδί» το νούμερο 666, η Αγία Γραφή μας λέγει και τονίζει ότι αυτόν τον τρόπο οικονομικής συναλλαγής θα τον επιβάλλουν τα όργανα του Αντιχρίστου στους ανθρώπους ακόμη και δια της βίας (διαφορετικά θα χάνουν μισθούς, συντάξεις, περιουσιακά στοιχεία, υγειονομική περίθαλψη κ.α) διότι δεν θα μπορούν να συναλλάσονται οικονομικά... Αλλά η Αγία Γραφή καλεί τους χριστιανούς να μη δεχθούν αυτόν τον νέο τρόπο οικονομικής συναλλαγής με το χάραγμα στο χέρι η στο μέτωπο, διότι όποιος χριστιανός το δεχθεί θα χάνει την ψυχή του.
Μακαριώτατε,
Αλλά ενώ η Αγία Γραφή λέγει ότι με διαφόρους πλάνους τρόπους θα προσπαθήσουν τα όργανα του Αντιχρίστου να επιβάλλουν το χάραγμα στο χέρι η στο μέτωπο, ως νέο οικονομικό τρόπο συναλλαγής, πλανώντας ακόμα και εξαπαντώντας τον άνθρωπο, ώστε με τη θέλησή του να δεχθεί το χάραγμα στο χέρι η στο μέτωπο, εν τούτοις πουθενά δεν αναφέρει ότι όταν οι άνθρωποι θα δεχθούν το χάραγμα ως νέο οικονομικό σύστημα, θα τους ζητηθεί η άρνηση της πίστεώς μας.
Ας δούμε λοιπόν τι λέγει η Αγία Γραφή προς τους χριστιανούς και το τι θα πάθουν όσοι πλανηθούν και πάρουν το χάραγμα ώστε να εισέλθουν στο νέο οικονομικό σύστημα συναλλαγών.
«Όστις λαμβάνει το χάραγμα επί του μετώπου αυτού η επί την χείρα αυτού, και αυτός πίεται εκ του οίνου του θυμού του Θεού.... της οργής αυτού, και βασανισθήσεται εν πυρί και θείω ενώπιον των Αγίων Αγγέλων και ενώπιον του αρνίου.... και ουκ έχουσιν ανάπαυσιν ημέρας και νυκτός....... ει τις λαμβάνει το χάραγμα του ονόματος αυτού» (Αποκ. ιδ´ 9-11).
Ξεκάθαρα λοιπόν μας λέγει η Αγία Γραφή ότι αυτός που θα μπει σε αυτό το οικονομικό σύστημα και θα πάρει με τη θέλησή του το χάραγμα, δεν θα έχει ανάπαυση μέρα και νύχτα αλλά και θα βληθεί εις την αιώνια κόλαση.
Μακαριώτατε,
Οι αναμένοντες τον νέον Μεσσία θα ήταν πολύ ανόητοι, εάν δίδοντας το χάραγμα οπουδήποτε, σε κάρτα, στο χέρι η στο μέτωπο κτλ. μας ζητούσαν την άρνηση του Χριστού μας και της πίστεώς μας.
Πουθενά δεν λέγει ότι όποιος λάβει το χάραγμα δια να κάνει τις οικονομικές συναλλαγές του δεν θα μπορεί να εξομολογείται, να κοινωνεί, να προσεύχεται, η αν είναι κληρικός να ιερουργεί. Απλά μας λέγει η Αγία Γραφή ότι όποιος το δεχθεί θα βασανίζεται ημέρα και νύχτα και εδώ και εις την αιώνια κόλαση.
Εάν οι αναμένοντες τον Μεσσία μας εζητούσαν να αρνηθούμε το Χριστό μας, τότε ουδείς θα έπαιρνε το χάραγμα και ουδείς θα δεχόταν να εισέλθει στο το νέο αυτό παγκόσμιο ηλεκτρονικό σύστημα και στην παγκόσμια τράπεζα πληροφοριών. Όπως λέγει η Γραφή θα μας εξαπατήσουν, θα μας πλανήσουν, θα μας ξεγελάσουν, δι᾽ αυτό και πρέπει να μάτια μας να τα έχουμε ανοιχτά.
Διότι ο εχθρός πρώτα παγιδεύει το θήραμά του μέσα στη φάκα του και μετά το τρώγει. Έτσι και τα όργανα του Αντιχρίστου θα κάνουν, πρώτα θα μας εγκλωβίσουν με το χάραγμά τους μέσα στα οικονομικά ηλεκτρονικά συστήματα παρακολουθήσεως των πάντων και μετά θα βάζουν τους χαραγμένους να προσκυνούν τον Αντίχριστο ως θεόν.
Όσοι  χριστιανοί αρνηθούν το χάραγμα και δεν μπουν στο νέο οικονομικό σύστημα και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση μας λέγει η Αποκάλυψη, ότι όταν έλθει ο Αντίχριστος, ο αναμενόμενος Μεσσίας των κερδοσκόπων και των οικονομικών αγορών, τότε όσοι δεν θα έχουν δεχθεί το χάραγμα ως τρόπο οικονομικής συναλλαγής, θα τους αναγκάσει δια της βίας να εισέλθουν πάντες και εκεί θα αρχίσει το μαρτύριο αίματος των ασφράγιστων χριστιανών. «και ποιεί πάντες μικρούς και μεγάλους και πλούσιους και πτωχούς ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς η επί των μετώπων αυτής, ίνα μη τις δύναται κάποιος αγοράσαι η πωλήσαι η μη ο έχων το χάραγμα...» (Αποκ. ιγ´ 16-17).
Μακαριώτατε,
Ξεκάθαρα φαίνεται εκ της Γραφής ότι το ανωτέρω εδάφιο είναι απλά ένα από τα πολλά σημεία που θα συμβούν πριν της ελεύσεως του Αντιχρίστου. Η Γραφή μας προειδοποιεί απλά ότι οι χριστιανοί δεν πρέπει να πάρουμε το σφράγισμά του, το χάραγμά του και να μην εισέλθουμε σε αυτό το νέο τρόπο οικονομικής συναλλαγής, διότι τότε θα εγκλωβισθούμε σαν τον ποντικό στη φάκα και ως τονίζουν οι Πατέρες οι χριστιανοί που θα λαμβάνουν το χάραγμα, θα χάνουν τη Θεία Χάρη, αλλά και την ελευθέρα βούλησή τους, με αποτέλεσμα να χάνουν μετά και την ψυχή τους, διότι ο δρόμος που επέλεξαν είναι άνευ επιστροφής.
Διότι ως λέγουν οι επιστήμονες τα σύγχρονα μικροτσίπ επηρρεάζουν ακόμη και την ελευθέρα βούληση του ανθρώπου.
Πρέπει συνεχώς να προσέχουμε, διότι προσπαθούν να μας πλανήσουν
Μακαριώτατε,
Ο αγιορείτης ιερομόναχος Χριστόδουλος Αγγελόγλου, μαθητεύσας παρά τους πόδας του οσίου Γέροντος Παϊσίου, αναφέρει από το 1996: «Τονίζουμε δε επειδή (οι κυβερνήσεις των λαών) δεν έχουν δεσμευθεί με τον τρόπο με τον οποίον θα δώσουν τον ενιαίο κωδικό αριθμό μητρώου (ΕΚΑΜ-Νόμος Κουτσόγιωργα 1986) είναι δυνατόν να μη χρησιμοποιήσουν σε πρώτη φάση ούτε τον γραμμωτό κώδικα, ούτε το bar code, ούτε τον αριθμό 666. Ο ενιαίος κωδικός αριθμός μητρώου για να πετύχουν το σκοπό τους, μπορεί να μπει ακόμα και σε μία απλή, μη ηλεκτρονική κάρτα στην αρχή και σταδιακά να τον μεταφέρουν στην όποια ηλεκτρονικής μορφής κάρτα η μικροτσίπ τελικά επιλέξουν. Ας μην αναπαυόμαστε και πέφτουμε θύματα αποπροσανατολισμού, διότι οι πολιτικοί θα μας υποσχεθούν ότι η ταυτότητα που θα μας δώσουν δεν θα έχει ούτε bar code ούτε 666. Μόνον έναν ενιαίο κωδικό αριθμό μητρώου (ΕΚΑΜ), τίποτε άλλο δεν θα έχει και τότε, επειδή θα αρνούμεθα να λάβουμε έστω και μία απλή κάρτα που θα έχει μόνον τον ΕΚΑΜ, θα κατηγορήσουν την Ιεραρχία και τους χριστιανούς ότι με τίποτα δεν αναπαύονται και ότι συνεχώς δημιουργούμε προβλήματα στην πολιτεία».
Μακαριώτατε,
Η Ευρώπη και οι κρυπτόμενες οικονομικές «αγορές» όπισθεν αυτών, ένα επιζητούν αυτήν την στιγμή, την εισαγωγή μας στο παγκόσμιο οικονομικό τους σύστημα συναλλαγών και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, η οποία χωρίς τον ΕΚΑΜ δεν επιτυγχάνεται.
Δι᾽ αυτό και θα προσπαθήσουν με όλους τους ανωτέρω τρόπους, που ο Γέροντας Ιερομόναχος Χριστόδουλος προανάφερε από το 1996 και σήμερα εκπληρώνονται κατά γράμμα. Θα φτάσουν ακόμα και στις απειλές κατά της Εκκλησίας με γεγονότα τηλεοπτικά όπως είχαμε το 2005....
Δι᾽ αυτό, εμείς πρέπει να αντισταθούμε ως μας επιτάσσει ο Κύριος, οι Γραφές και οι Άγιοι Πατέρες και να μην δεχθούμε τίποτα, με οποιοδήποτε κόστος.
Θέλει προσοχή, διότι θα μας εξαπατήσουν, όπως η κυβέρνηση το 2000 εξαπάτησε το μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο με το θρήσκευμα στις ταυτότητες.
Μακαριώτατε,
Εμείς είμεθα τα τσοπανόσκυλα του ποιμνίου, εσείς είστε οι ποιμένες οι έχοντες και την ευθύνη για τας ψυχάς μας.
Τα τσοπανόσκυλα όταν ακούσουν ή δουν κάτι επικίνδυνο ή μη, γαυγίζουν ώστε ο τσοπάνης να προσέξει και να αξιολογήσει τον κίνδυνο. Εσείς ως ποιμένες των ψυχών μας έχετε λοιπόν την ευθύνη έναντι του Θεού δι’ ημάς και όλο το ποίμνιο. Εσείς θα αξιολογήσετε εάν γαυγίζουμε δικαίως ή αδίκως.
Εμείς δε έχοντες την σεβάσμιαν ιεραρχίαν της Εκκλησίας μας, τους ποιμένας δηλαδή και πατέρας των ψυχών μας, ως εμπροσθοφυλακή σε αυτήν την τιτάνια μάχη μεταξύ των υιών του φωτός κατά των υιών του σκότους, είμεθα παρά τους πόδας σας για να αγωνιστούμε κατά των λύκων εκείνων που ζητούν να κατασπαράξουν τη μάνδρα του Χριστού την οποία ενεπιστεύθη εις Υμάς ο Κύριος.
Μετά βαθυτάτου σεβασμού, ασπαζόμενος την δεξιάν Σας και εκζητών την ευλογίαν Σας
Ο Γέροντας
Αρχιμ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης
και οι συν εμοί εν Χριστώ αδελφοί

www.romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου